Muziekinstallatie


Alle bierfietsen zijn voorzien van een radio met CD speler, en USB aansluiting voor USB sticks of voor het aansluiten van een iPod/iPhone. Verder is er ook een AUX-ingang waarop je zowat elk toestel kan aansluiten dat muziek kan afspelen. Breng wel zelf uw USB of AUX kabel mee.

Opgelet: er is geen stopcontact op de bierfiets, zorg ervoor dat uw apparaat voldoende opgeladen is.

BOB chauffeur


De chauffeur is de persoon die door de groep als verantwoordelijke van de van bierfiets aangeduidt wordt. Het spreekt voor zich dat deze chauffeur tijdens de hele rit nuchter moet blijven. Aangezien de chauffeur verantwoordelijk is over alle personen die meerijden, is de minimum leeftijd 25 jaar en moet de chauffeur minstens 5 jaar over een geldig rijbewijs beschikken. De chauffeur moet aanwezig zijn als we de bierfiets komen leveren, hij/zij tekent dan onze overeenkomst en krijgt uitleg over de besturing van de bierfiets.

Wij leveren of verhuren geen BOB chauffeur.

Drank


Bij uw reservatie kan u eventueel vaten bier reserveren, of u kan zelf voor drank zorgen. Als u een eigen vat bier wenst aan te sluiten kan u onze tapinstallatie en koeling gebruiken. Vermeld dan zeker het merk van uw vat bier bij de reservatie, dan zorgen we voor het juiste koppelstuk aan onze installatie.

Alle eigen drank is toegelaten. Hou er wel rekening mee dat er buiten voor de tapinstallatie geen koeling voorzien is.

Levering en ophaling


Voor de levering en ophaling van de bierfiets wordt er steeds afgesproken op een plaats waar voldoende ruimte is om de bierfiets te laden/lossen van onze vrachtwagen. Bij voorkeur bijvoorbeeld een grote parking.

Opgelet: We leveren niet in stadscentra. Voor levering/ophaling in steden spreken we steeds af aan een randparking.

Biertrike ophalen


Het is mogelijk om onze biertrike zelf op te halen door de beperkte afmetingen. De biertrike staat op onze aanhangwagen, u hoeft dus enkel een voertuig te voorzien met trekhaak. Opgelet: Een BE-rijbewijs is noodzakelijk om met deze aanhangwagen te mogen rijden.

U kan de biertrike eventueel al de avond voor de dag dat u de biertrike heeft gereserveerd ophalen, en ten laatste de middag na de dag van de reservatie terugbrengen.

De overige bierfietsen kunnen niet opgehaald worden, die worden steeds door ons geleverd en opgehaald.

Uren


U kan kiezen om onze bierfiets of biergeit voor een halve dag of een hele dag te huren. We bieden geen verhuur per uur aan. Onze biertrike wordt enkel per dag verhuurd.

Halve dag: U kan de bierfiets of biergeit maximum 3 uur huren. Wij zorgen ervoor dat de bierfiets op het afgesproken tijdstip klaar staat op de afgesproken plaats. De 3 uren tellen vanaf dat tijdstip, als u door omstandigheden pas later kan vertrekken geeft dit geen recht op een later ophaaltijdstip.

Hele dag: Als u de bierfiets of biergeit langer dan 3u wenst te huren kiest u voor een hele dag. Er is geen maximum duur voor deze reservatie, zo lang het ophaaltijdstip op dezelfde dag (of in de nacht daarop) valt. We spreken altijd op voorhand een ophaaltijdstip af, zodat onze planning op voorhand opgemaakt kan worden.